Ascencie en de violette vlam

Ascencie en de violette vlam

45 x 50 cm, © 2011, niet te koop
Ruimtelijk | Beelden | Was
Ascensie betekent verhoging van frequentie. Ons zonnestelsel gaat momenteel door een proces van ascensie heen. De violette vlam is hier een zeer goed hulpmiddel. Violette Vuur (of Vlam)
Dit is waarschijnlijk één van de meest waardevolle energieën. Het is een zeer krachtige transformerende energie, die een hoofdrol speelt in deze tijd van transformatie, en waarvan de frequentie in de laatste tijd is verhoogd omdat dat mogelijk was geworden door de stijgende trillingen op Aarde. Deze energie kan nagenoeg alles transformeren en transmuteren. Er schijnen wonderbaarlijke resultaten mee geboekt te worden. Het is een goed idee om na deze energie nog even de hieronder genoemde Gouden Boeddhische energie aan te roepen, om de lacunes in je energieveld op te vullen die zijn ontstaan daar waar transmutatie heeft plaatsgevonden.
Aanroep
"Ik roep aan de energie van de Violette Vlam, en verzoek dat deze energie nu door mijn energieveld mag stromen!"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ultraviolette Vuur (of gouden vlam) zie midden van de tekening.
Meer nog als het hierboven genoemde Violette Vuur is de Ultraviolette energie ook een zeer krachtige transformerende energie, die momenteel een belangrijke rol speelt in deze tijd van transformatie. Het is de energie van de waarheid, en er is erop gericht alles te transformeren en transmuteren dat niet resoneert met de waarheid. Het is een goed idee om ook na deze energie nog even de hieronder genoemde Gouden Boeddhische energie aan te roepen, om de lacunes in je energieveld op te vullen die zijn ontstaan daar waar transmutatie heeft plaatsgevonden.
Aanroep
"Ik roep aan de energie van de Ultraviolette Vlam, en verzoek dat deze energie nu door mijn energieveld mag stromen!"