moedergodinnen, een van de eerste godheden die in prehistorische tijden werden vereerd. Zij spelen een grote rol in de antieke godsdiensten.

uit 1999 tot 2011 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Christus op de koude steen

2011

    In tijden van hongersnood, ziektes, oorlogen en bittere armoede vonden de mensen troost in dit devotiebeeld van de lijdende Christus.In relatie tot de situatie in onze huidige tijd, waarin veel mensen ‘in de kou’ staan, aan het einde van hun krachten en zonder hoop, zien we hier de Christus op de koude steen Liefde uitstralend over de fysieke en psychische verstarring en verharding van de hedendaagse mens .Christus liefde raakt mensen in hun hart.

Boeddha 1 ©

2007

Gouden Boeddha.

Boeddha 2 ©

2007

Boeddha- Krisnha.

Boeddha Siddharta ©

2006

Boeddha verliet zijn plaats onder de vijgenboom en ging naar de plaats Benares. Hij was verlicht en zo werd Siddharta de Boeddha, de Ontwaakte of de Verlichte. Hij had vrede, geluk en vrijheid in zichzelf gevonden.

Maria Magdalena in de moderne vrouw ©

2007

Liefde kan alleen van binnenuit komen en begint bij jezelf. Open je hart om onvoorwaardelijk van jezelf te houden, en in het bijzonder om je eigen sekse te accepteren en te omarmen. Ook in de moderne vrouw kan de kracht van Maria Magdalena volledig aanwezig zijn. Haar uitstraling en 'power' hebben ook in onze moderne tijd vele kunstenaars geïnspireerd.

Syrius ©

2007

Zij trachten ons in vroegere tijden de wijsheid en de kennis die de mensheid op dat moment weer erg nodig had te onderwijzen. Zij lagen mee aan de basis van het stichten van de Egyptische beschaving. (Het ontstaan van de Egyptische samenleving heeft ook te maken met de ex Atlantiers die zich ooit daar hebben gevestigd )

Krisnha ©

2001

Krishna (कृष्ण, Sanskriet voor 'zwart'; ook wel 'een entiteit die anderen naar vervulling leidt') is een van de meest aanbeden goddelijke persoonlijkheden in het hindoeïsme.

Behoedster van de kinderen ©

2003

Vandaag worden nieuwe kinderen geboren op Aarde, die een bijzondere taak te vervullen hebben. Zij zijn echter ook heel kwetsbaar, en verdienen daarom uw bijzondere aandacht.

Christos ©

2006

Hart van de Christos is een sjamanistische, transmuterende reis door de onderwereld, om licht te brengen in iedere schaduw die ooit deel heeft uitgemaakt van de menselijke ervaring op deze planeet.

Graangodin ©

2006

Asjera beschermde de vruchtbaarheid van land en mensen. Haar macht werd vooral aangeroepen om bij te staan bij de geboorte en in de zaaitijd. Ze is de hemelkoningin die in de bijbel wordt genoemd, voor wie het vuur wordt gestookt en brood wordt gebakken (Jeremia 7:18-19, 44:15).

God en Godin ©

2006

God en Godin zijn abstracte gegevens. In hun hoogste aspect kunnen ze geen namen krijgen. Ze zijn het vrouwelijke en het mannelijke aspect van de godheid, dat buiten maar ook in de mens zelf ligt.

Maryam ©

1999

Maria en de moslims Volgens de franciscaner pater Johannes-Mohammed Abd-el-Jalil betekent de naam Maria (Maryam of Mirjam) in het Arabisch 'de sterke, de reine, degene die zonder vrees is, de moedige die ook in een mannengemeenschap haar mond durft open te doen en hen tijdens de strijd moed in te spreken.'

Mother of Univers ©

1999

Alles heeft met alles te maken: wat er met de mensheid gebeurt, hangt samen met wat er met de Aarde gebeurt en wat er met de Aarde gebeurt, hangt samen met de geschiedenis van het universum, een geschiedenis van miljarden jaren.

Rani Rada ©

1999

Steun op jezelf, Ontsluier je weten; Verscherp uw zelfbeeld; Zie uw eigen sluier. Deze is slechts schijn.

Sterrenmoeder. ©

2006

Sterrenmoeder schenkt luna kristallijne kracht. Dit schilderij is een herinnering om weer te beseffen dat uw persoonlijkheid geen echte inhoud heeft, en uitsluitend dient om in te dalen. (Zwaard naar beneden). Om ook weer te kunnen stijgen, dient u de werkelijke ziele-inspiratie in uw hart te voelen.

Vuurgodin ©

2006

Transformatiegodin. Vurig en gepassioneerd reed zij op haar drie paarden langs de hemel.

Zwarte Madonna ©

1999

Zwarte Madonna's of zwarte maagden werden vereerd in Europa, de Arabische wereld en India. In Europa komen ze voor in onder andere Frankrijk, Spanje, Italië, Polen.